Al Džazira za Balkan počinje eksperimentalni program

Izvor: Blic, 02.Jul.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Al Džazira'' za Balkan počinje eksperimentalni program

SARAJEVO - Najveća arapska televizija "Al džazira" za Balkan počinje od danas probno emitovanje programa, koji će biti dostupan posredstvom zemaljske mreže i kablovskih operatera u Bosni i Hercegovini.

U probnoj fazi gledaoci će imati priliku da gledaju promotivne priloge, ali i povremena uključivanja u "Al Džazira" program na engleskom jeziku.

Iz sedišta te medijske kuće u Sarajevu saopšteno je da se nastavljaju tehničke i druge pripreme za realizaciju pune >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << programske šeme "Al Džazira" za Balkan, kao dela globalne medijske mreže.

"Al Džazira" će, kako je navedeno, emitovati celodnevni informativni program iz regiona i sveta.

Povezane vesti: Goran Milić: Razmišljam o poslu na televiziji Al Džazira RTV FBiH ukinula informativni program Denis Latin novi direktor Al Džazire Balkan Latin direktor Al Džazire Balkan?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Al Džazira" eksperimentiše na Balkanu

Izvor: S media, 02.Jul.2011

"Al Džazira" počinje probno emitovanje. Povremena uključivanja u program na engleskom jeziku te televizije. ..Najveća arapska televizija "Al DŽazira" za Balkan počinje od danas probno emitovanje programa, koji će biti dostupan posredstvom zemaljske mreže i kablovskih operatera u BiH...Rompej:...

Nastavak na S media...

"Al Džazira" za Balkan počinje eksperimentalni program

Izvor: Studio B, 02.Jul.2011

Najveća arapska televizija "Al džazira" za Balkan počinje probno emitovanje programa, koji će biti dostupan posredstvom zemaljske mreže i kablovskih operatera u BiH...U probnoj fazi gledaoci će imati priliku da gledaju promotivne priloge, ali i povremena uključivanja u "Al Džazira" program na...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.