AMSS: Uslovi za vožnju povoljni, ali budite oprezni

Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Uslovi za vožnju povoljni, ali budite oprezni

Auto-moto savez Srbije večeras je apelovao na vozače, da iako su povoljni uslovi za vožnju, budu oprezni i brzinu prilagode uslovima na putu, posebno na onim deonicama na kojima je usled radova došlo do izmene u saobraćaju.

Na pojedinim deonicama vozila se naizmenično propuštaju zbog čega može doći do formiranja kolona, a na nekim je aktuelna i potpuna obustava saobraćaja kada se koriste obilazni putevi.

Na vozače se apeluje da, ukoliko naiđu na usporenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vožnju ili nepredviđene zastoje, imaju više strpljenja i tolerancije, ne ulaze u rizična preticanja i obilaženja kolona.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zadržavanja su oko 60 minuta.

Saobraćaj je pojačan na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na prelazu Gradina, pri čemu su zadržavanja oko 35 minuta.

AMSS podseća da je vreme zadržavanja na graničnim prelazima relativno i često promeljivo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Vozači da budu oprezni i brzinu prilagode uslovima na putu

Izvor: Beta, 22.Avg.2017

Auto-moto savez apelovao je danas na vozače da budu oprezniji u vožnji i da brzinu prilagode uslovima na putu, a posebno na onim deonicama na kojima je zbog radova došlo do izmene u saobraćaju.Na pojedinim deonicama, vozila se naizmenično propuštaju zbog čega kako je navedeno, može doći do formiranja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.