AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: Blic, 26.Jun.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

Na celokupnoj putnoj mreži Srbije saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, vreme je sunčano i toplo sa temperaturama oko 30 stepeni celzijusovih, ali su večeras najavljene kratkotrajne vremenske neprilike, te se vozačima savetuje pojačan oprez za volanom, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Meteorolozi za večerasnajavljuju da može doći do kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa pojačanim vetrom, obilnijim pljuskovima i pojavom grada. Vozačima koji se tada nadju na putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savetujemo pojačan oprez za volanom, a ukoliko je neophodno i da se zaustave na nekom bezbednom proširenju pored puta, čim je to moguće, savetuje AMSS.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije RS, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 94 saobraćajne nezgode, u kojima je 38 osoba povredjena, a dve osobe su smrtno stradale.

U Beogradu, zabeleženo je 50 saobraćajnih nezgoda, u

kojima je 10 osoba povredjeno.

Prema informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.