Izvor: Blic, 27.Sep.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umeren i bez zastoja

Saobraćaj na putevima u Srbji od jutros je umeren i odvija se bez posebnih zastoja na putevima prvog i drugog reda, saopštio je Automoto savez Srbije.

Na pojedinim deonicama ima magle i sumaglice, a dodatan oprez vozačima je neophodan na putevima gde je režim saobraćaja izmenjen zbog radova.

Danas počinju radovi na proširenju još ulaznog kolovoza na naplatnoj stanici Ruma, a saobraćaj će biti obustavljen kroz krajnju desnu ulaznu traku, iz smera Rume. Radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi trebalo da traju oko 30 dana i ulaz na auto-put moguć samo jednom trakom.

Večeras od 21 do 23 sata, biće obustavljen saobraćaj zbog radova na deonici tunela Straževica. Alternativni pravac je od petlje Orlovača prema Bubanj Potoku starim Kružnim putem.

Sutra, 28. septembra, na autoputu Niš - Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), na deonici od Čiflika do Staničenja, zbog miniranja u zoni Sinjca biće potpuno obustavljen saobraćaj od 9 do 11 i od 14 do 16 sati.

U subotu, 1. oktobra od 9 do 13 sati, zbog radova na održavanju komunikacione infrastrukture biće izmenjen režim saobraćaja na autoputu kroz Beograd, u zoni petlje Hitna pomoć, u smeru ka Novom Beogradu.

Kako je najavljeno, za vreme radova, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka ispod portalnog nosača, a obezbeđena je adekvatna privremena saobraćajna signalizacija i oprema.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.