AHA Muru Prvi maj prodaju za 283.95 miliona dinara

Izvor: Blic, 16.Dec.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AHA Muru Prvi maj prodaju za 283.95 miliona dinara

Oglas o prodaji kompanije AHA Mura Prvi maj javnim nadmetanje danas je objavljen treći put, a početna cena je 283.95 miliona dinara.

Rok za uplatu depozita od 126.2 miliona dinara je 17. januar naredne godine, a javno nadmetanje zakazano je za 20. januar.  Stečajni upravnik AHA Mure Prvi maj  Miroljub Dimitrijević ranije je izjavio da su za ovu fabriku zainteresovani investitori iz Bugarske i Turske. Dimitrijević je rekao da očekuje da se pojavi kupac jer je je ovo treći oglas o prodaji za manje od godinu i po dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Treće oglašavanje prodaje AHA Mure Prvi maj iz Pirota

Izvor: Beta, 16.Dec.2016

Prodaja kompanije AHA Mura Prvi maj iz Pirota kao pravnog lica danas je ponovo oglašena, metodom javnog nadmetanja. Početna cena je 283,95 miliona dinara, a potencijalni kupci treba da uplate depozit od 126,2 miliona dinara.Rok za uplatu depozita je 17. januar naredne godine, a javno nadmetanje zakazano...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.