8 Snapchat trikova za koje niste znali da postoje

Izvor: NovaEnergija.net, 19.Apr.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 Snapchat trikova za koje niste znali da postoje

Niste još uvek napravili profil na Snapchatu? E, pa vreme je. Koriste ga svi! Apsolutno svi! I postali su zavisni. Dokle će ova ljubav trajati, videćemo. Ali, sudeći po različitim tekstovima o Snapchat trikovima i tajnama, još mnogo mnogo dugo.
 
Ako ste već profesionalac, možda vam neki od ovih “skrivenih” trikova budu dosadni. Razlog više da nam u komentarima pišete šta najviše volite da koristite na Snapchatu i koje trikove ste otkrili. Mi vam u nastavku nudimo >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << nekoliko.
 
– Povećajte emotikone i to da budu baš, baš veliki. Kliknite na onaj emotikon koji želite da pošaljete i pritisnite slovo “T” u gornjem desnom uglu, zatim sa dva prsta uvećajte ili smanjite emotikon.
 
– Ako želite da znate tačno ko je gledao sve vaše snimke, kliknite na vaše priče i videćete “oko” sa brojem pored njega. Kliknite na to “oko” i dobićete padajući meni sa imenima svih vaših pratilaca koji su videli vašu priču.
 
– Želite više teksta? Evo kako to funkcioniše. Napišite prvi red teksta u nekom drugom programu, Notes, poruke, bilo gde. Kopirajte ga u Snapchat liniju za tekst i onda manuelno prevucite u red ispod, a onda iskucajte šta god još želite.

– Ne morate da pritisnete i držite prstom priče koje želite da vidite. Dovoljno je da samo dodirnete prstom. I dalje možete da preskočite priču i odete na sledeću. Ako želite da izađete iz nekog videa, jednostavno prevucite prstom nadole.
 
– Snimajte sa dve kamere, tačnije sa obe koje imate na telefonu. Dovoljno je da napravite dupli klik prstom na ekran dok snimate i kamera će se prebaciti.
 
– Real time četovanje sa prijateljima funkcioniše ovako. Prevucite nadesno vaš ekran i dobićete listu prijatelja. Oni koji su trenutno u aplikaciji imaju plavi krug pored svog imena. Pritisnite i držite taj plavi krug i počeće video chat.
 
– Otkrijte skrivene boje. Povlačenje prsta od opcije “duginih boja” do različitih uglova ekrana telefona možete otkriti različite druge nijanse.
 
– Koristite dva filtera istovremeno. Izaberite prvi filter tako što ćete povlačiti prstom nadesno i kada ga izaberete, drugi filter pronađite tako što ćete jednim prstom kliknuti i držati ekran, a drugim povlačiti nadesno da vidite i druge filtere. Prvi neće nestati, samo ćete drugi dodati po želji.

Izvor: popsugar.com, mashable.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.