Izvor: DobreVesti.rs, 23.Apr.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodič za projekte pomoći osobama sa posebnim potrebama

BEOGRAD – Pripremljen je dopunjeni „Vodič kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja“ za projekte pomoći osobama sa posebnim potrebama, projekte lokalnih samouprava, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji za 2014. godinu.

 Vodič, koji su priredile građanske inicijative, zajedno sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom i Kancelarijom za evropske integracije, odgovara na pitanje - kome poslati konkretan predlog projekta.
Vodič olakšava posao svima koji već znaju šta im je potrebno, koju promenu žele da naprave i šta treba da urade da do nje dođu, objavio je na svom portalu Tim za socijalno uključivanje i smanjenje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.