Rok na konkursu „Pokreni se za posao“ produžen do 10. februara

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Feb.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok na konkursu „Pokreni se za posao“ produžen do 10. februara

BEOGRAD - Rok za prijavljivanje na nacionalni konkurs "Pokreni se za posao", zbog izuzetno velikog interesovanja građana, biće produžen do 10. februara, saopštila je kompanija Filip Moris, koja podržava taj konkurs. 

 
U okviru programa dodeljuju se bespovratna sredstva u opremi u vrednosti do 220.000 dinara za pokretanje ili unapređenje već postojećih malih i porodičnih preduzeća.

Takođe, korisnicima programa je na raspolaganju veliki broj poslovnih i stručnih obuka, kao i savetodavnu pomoć ekonomskih stručnjaka u trajanju od dve godine. Program je otvoren za građane sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije.
Program "Pokreni se za posao“ realizuje organizacija ENECA već šestu godinu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Nintendo Creators program u beta verziji

Izvor: ITsvet.com, 02.Feb.2015, 08:21

Veoma zanimljiv Nintendo Creators program trenutno je dostupan u beta verziji. Ovaj servis je jedan od prvih te vrste koji nudi kompanija Nintendo, a u okviru ovog programa Nintendo će deo prinosa od reklamiranja koji se generišu preko YouTube servisa proslediti svojim korisnicima. Reč je o prinosima...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.