Program za decu u Muzeju afričke umetnosti

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jul.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program za decu u Muzeju afričke umetnosti

BEOGRAD - Tokom jula i avgusta, u periodu odmora i letnjeg raspusta, Muzej afričke umetnosti pripremio je krativne radionice za decu i predstavljanje aktuelne izložbe za sve posetioce.

 
Za sve koji u Beogradu provode leto, Muzej afričke umetnosti pripremio je duple termine popularnih programa i popuste na cene ulaznica.
 
Svake srede i nedelje od 11 do 13 časova, tokom jula i avgusta, u Muzeju će za posetioce biti održano predstavljanje aktuelne izložbe „Tradicionalni murali Afrike“. Kustosi Muzeja Marija Ličina i Dragan Mišković prirediće vođenje kroz izložbu, a potom će posetioci moći da pogledaju i kratak film o o starom načinu gradnje zemljanih kuća u Africi i ukrašavanju zidova...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Letnje afričke ture u Beogradu

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 19:48

Tokom jula i avgusta kreativne radionice za decu i predstavljanje aktuelne izložbe za sve posetioce biće organizovane dva puta nedeljno po promotivnim cenama u Muzeju afričke umetnosti...Svake srede i nedelje od 11 do 13 sati tokom jula i avgusta posetioce ovog muzeja u Beogradu očekuju kustoska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.