Počinje takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u 2015. godini

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Mar.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u 2015. godini

BEOGRAD - Počinje takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju 2015.

 
Cilj Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju 2015. je promovisanje inovacionog kapaciteta i preduzetničke klime u Srbiji, kao i pomoć potencijalnim i postojećim „higrh-tech“ preduzetnicima koji su spremni i sposobni da sopstvene ideje iznesu na tržište.
 
Svi takmičari dobijaju i stručnu pomoć u vidu besplatne edukacije kroz treninge i konsalting, kao i medijsku promociju, kako tokom, tako i nakon takmičenja.
 
 
Pravo učešća imaju samo timovi sa najmanje tri člana. Na takmičenju mogu učestvovati svi građani Srbije, a inovacije mogu da budu u različitim kategorijama - od inovativnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.