Ostvari i živi svoj san – Majkrosoft „Imagine cup“  finale ovog vikenda

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Apr.2014, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostvari i živi svoj san – Majkrosoft „Imagine cup“ finale ovog vikenda

BEOGRAD – Kompanija „Majkrosoft“ (Microsoft) je i ove godine organizovala "Imagine Cup", a u okviru najvećeg svetskog studentskog takmičenja u tehnologijama.

Nacionalno finale „Imagine cup-a“ održaće se u prostorijama kompanije „Majkrosoft“ u Beogradu  26. aprila a pobednik Nacionalnog finala predstavljaće Srbiju u Svetskom polufinalu gde će se, u maju boriti sa najboljim timovima za plasman na Svetsko finale.
Pod okriljem nekoliko sponzorisanih izazova, ove godine će studenti biti pozvani da kreiraju onlajn aplikaciju kojom će promeniti način na koji radimo (Apps for Office challenge), postanu partneri kompanija i dobrotvornih organizacija koje će imati koristi od njihovih aplikacija (Windows...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ame uživo na burn Residency Mix Off žurci

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Poznati nemački projekat Ame, nastupiće uživo na burn Residency Mix Off žurci, 26. aprila u Depou (Travnička 3) u Beogradu. To će, ujedno, biti i prvi beogradski „live“ za Franka Wiedemanna koji, u okviru Ame, nastupa upravo na ovaj način...Publika će prisustvovati i proglašenju pobednika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.