Mikec pobedio u Trzinu

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Jan.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikec pobedio u Trzinu

TRZIN - Damir Mikec olimpijac Policajca pobedio je prvog dana međunarodnog turnira u Trzinu u Sloveniji u gađanju vazdušnim pištoljem sa 580 krugova. Pretekao je Slovenca iz Ormoža Kevina Ventu koji je imao 570 krugova. Na 12. mesto plasirao se drugi srpski strelac koji je učestvovao na ovom takmičenju Zoran Vujić iz Voždovca sa 553 kruga.


- Zadovoljan sam kako sam gađao, rezultat je solidan obzirom da sam zbog praznika nešto slabije trenirao – kaže Damir Mikec.- Nadam se da će drugog dana biti još bolje.
Drugog dana, u nedelju 5. januara gađaće se i finale za nagrade. Mikec je pobedio na ovom turniru 2010. i 2012.
Izvor: Kuća dobrih vesti
streljaštvoDamir Mikecvazdušni pištoljStreljački...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Kum Damir pobedio kuma Uroša u Trzinu

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Jan.2014, 22:21

TRZIN - Damir Mikec strelac beogradskog Policajca i Uroš Kačevenda nekadašnji jugoslovenski i srpski reprezentativac, sada član hrvatske Dubrave, osvojili su prvo i drugo mesto u gađanju vazdušnim pištoljem na turniru u slovenačkom gradu Trzin! Oni su inače kumovi, Uroš Kačavenda je venčao...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.