Konferencija o društveno odgovornom poslovanju

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Maj.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija o društveno odgovornom poslovanju

BEOGRAD - Color Media Communications i magazin Diplomacy and Commerce već treću godinu za redom organizuju konferenciju posvećenu društveno odgovornom poslovanju.


Konferencija „CSR Srbija 2017“ održaće se 26. maja 2017. u hotelu „88Rooms“ u Beogradu, najavila je Kolor Pres Grupa.

Na ovogodišnjoj konferenciji govoriće se o zaštiti prava potrošača i razvoju održivih proizvoda, o savremenom konceptu upravljanja ljudskim resursima, i primerima dobre prakse u zemlji i inostranstvu.

Saznaćemo i koji su doprinosi srpskih kompanija ostvarivanju ciljeva održivog razvoja UN, kakvo je to odgovorno i održivo poslovanje, kao i da li je održivost strateška prednost kompanija....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Skup o izazovima korporativne društvene odgovornosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2017

U beogradskom hotelu "88 soba" održana je konferencija o izazovima korporativne društvene odgovornosti "CSR Serbia 2017". Ma konferenciji je govoreno o razvoju održivih preduzeća, iskustvima lidera globalne održivosti, savremenom konceptu upravljanja ljudskim resursima, ali i o doprinosima kompanija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.