Humanitarna akcija Magični doručak od 1. do 15. aprila

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija "Magični doručak" od 1. do 15. aprila

BEOGRAD - Humanitarna akcija "Magični doručak" čiji je cilj prikupljanje hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju biće organizovana od 1. do 15. aprila 2015. godine u osam gradova Srbije.


Organizacija Banka hrane, Kredit Agrikol banka Srbija i veleprodajna kompanija METRO Keš end Keri Srbija po osmi put organizuju ovu akciju koja ima za cilj da mališanima omogući ugodniji boravak u školi, ali i skrene pažnju javnosti na probleme i promoviše solidarnost sa socijalno ugroženim grupama.

Akcija "Magični doručak" biće organizovana u prodajnim objektima METRO Keš end Keri u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Užicu kako bi se prikupila hrana za više od 4.600 učenika...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.