Fonovci neprikosnoveni pobednici Case study takmičenja kompanije  EY

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Dec.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fonovci neprikosnoveni pobednici Case study takmičenja kompanije EY

BEOGRAD – Šta je to što jedan poslovni tim može da izdvoji od ostalih?Da li je to veština komunikacije, veština prezentacije, znanje, timski duh, bolji osećaj realnosti, potreba tržišta, potreba poslodavca, klijenata, dobro liderstvo?Odgovore na ova pitanja možda najbolje znaju sudije koje su učestvovale na upravo završenom takmičenju u rešavanju Case Study-ija u organizaciji kompanije „Ernst & Jung“.


Iako još uvek studenti, mladi, sposobni, puni entuzijazma momci i devojke koji su upravo pobedili na ovom takmičenju i osvojili prvo, drugo i treće mesto, garancija su da poslovni svet, budućnost posle nas ostaje u dobrim rukama. Multinacionalne kompanije koje rade u Srbiji, mogu samo da budu srećne...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.