Anonimni pesnici u Domu omladine Beograda

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Sep.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimni pesnici u Domu omladine Beograda

BEOGRAD - Od oktobra ove godine u Domu omladine Beograda počinje šesti ciklus besplatne pesničke radionice Anonimni pesnici, namenjene neafirimisanim ljubiteljima poezije.


Radionica će se održavati od 9.10. do 11.12. 2016. godine (ukupno deset dvosatnih termina), nedeljom od 18 do 20 časova. Broj učesnika je ograničen, a radionica je namenjena uzrastu od 18 do 40 godina. Učešće je besplatno, ali su prijave obavezne putem mejla: radionice@domomladine.org. Rok za slanje prijava je 28. septembra 2016.

Pisane prijave treba da se sastoje od motivacionog pisma veoma slobodne forme u kome će kandidati obrazložiti zašto se prijavljuju, zašto bi voleli da bude deo radionice, i zašto (žele da) pišu....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.