Alžirska privreda – stanje i perspektive

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Jan.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alžirska privreda – stanje i perspektive

Društvo prijatelja Alžira, u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda, organizuje u četvrtak, 26. januara 2017. godine, sa početkom u 19 časova, predavanje „Alžirska ekonomija – stanje i perspektive“, koje će održati Zoran Malić, menadžer za poslovni razvoj u preduzeću SGS u Beogradu.


U okviru različitih državnih organa, Zoran Malić se više od 20 godina bavio bilateralnom ekonomskom saradnjom sa zemljama Azije, Afrike, Evrope i Dalekog istoka. Sada se analizom stranih tržišta bavi u preduzeću SGS Beograd, u funciji podrške srpskom izvozu.
 
SGS Beograd je deo švajcarske SGS grupe, vodeće svetske kompanije u oblasti kontrole, ispitivanja, monitoringa i sertifikacije. Grupa posluje od...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Festival indijskog filma

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Jan.2017, 10:01

BEOGRAD - Ambasada Indije u Beogradu, u saradnji sa Domom kulture "Studentski Grad", povodom Dana Republike Indije, organizuje Festival indijskog filma od 26-29 januara 2017. u Domu kulture "Studentski Grad".. .  . Projekcije su od 18 i 21 čas a ulaz je slobodan.. .Festival se otvara u četvrtak...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.