Maskenbal može da počne!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskenbal može da počne!

U prostorijama KUD Kolo Baden u Nojenhofu održan je sastanak Uprave udruženja srpskih žena "Dr Draga Ljočić" i predstavnik Dopunske nastave na srpskom jeziku. Bile su to dogovori pred subotnju veliku manifestaciju pod nazivom "Deca deci" koja se održava u prostorijama KUD Kolo Baden u Nojenhofu (Industriestr.7), sa početkom u 19 sati.

Sve ide po planu: Pali su poslednji dogovori

 

Na sastanku su podeljena zaduženja i napravljeni poslednji dogovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pred veliku priredbu.

- O svemu smo vodili računa, a osnovni nam je cilj da prikupimo što više novca kako bismo mogli da pomognemo jednu od siromašnih škola u Srbiji. Trudićemo se da novac koji budemo slali dođe u prave ruke, pa smo zatražili od Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja Republike Srbije da nas upute koja će to škola biti i da omoguće nam direktan kontakt - kaže Vesna Kravar.

- Cilj nam je da naše učenike usmeravamo i vaspitavamo u duhu humanosti, da pomažu onoliko koliko se može onima koji imaju manje od njih. Zahvalni smo roditeljima koji su nam izašli u susret i prihvatili ovu našu zajedničku akciju - priča učiteljica Snežana Šaronjić i dodaje da će to biti prilika da se deca i zabave, da će se birati najbolje osmišljena i napravljena maska, ali i da će za prve tri biti vredne nagrade, pa je to dobra prilika da se mališani pripreme za takmičenje i lepu zabavu.

- I naše društvo Kolo Baden se uključilo u ovu humanitarnu akciju i dalo besplatno svoje prostorije te večeri na korišćenje, a mnogi naši članovi će prisutvovati dečjem maskenbalu - naglašava Olga Jovanović, koja je članica ovoga društva, ali i članica Udruženja srpskih žena u Švajcarskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.