Čikaške majice za Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikaške majice za Srbiju

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, koja ima ogranke u celom svetu gde god ima Srba i srpske imigracije, lansirala je nedavno svoje majice sa ćiriličnim natpisom "Iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji".

"Iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji"

 

Majice imaju sve standardne veličine S, M, L, XL, XXL i XXXL, a koštaju 20 dolara. U organizaciji kažu da svi koji ih kupe pomažu njihov rad i brojne akcije - počev od pomaganja poplavljenih područja u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pa do njihovih stalnih aktivnosti usmerenih na ispomoć višečlanih siromašnih porodica na području Srbije, Crne Gore, Republike Srpske.

 

Majice se već mogu naći u prodaji, a o svim detaljima zainteresovani se mogu informisati na sajtu Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Ovo nije prva majica koju su dizajnirali članovi ove organizacije, a svaka od njih originalna je na svoj način. Oni su dizajnirali "Trojku iz bloka", zatim "Ćeraćemo se još", pa "Sloga biće poraz vragu", "Nema predaje" i tako dalje.

Majice se takođe mogu kupiti i u Srbiji, a i u celom svetu preko interneta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.