Vikend odličnih komedija na Sceni AKADEMIJE 28

Izvor: Plakatt.com, 21.Okt.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend odličnih komedija na Sceni AKADEMIJE 28

Bioskop Akademija 28, Beograd
Friday 24 Oct 20:00 - 26 Oct 22:00

Narednog vikenda na Sceni AKADEMIJE 28 očekuju nas čak tri urnebesne komedije!
Od petka 24. do nedelje 26. oktobra, ljubitelji komedije imaće priliku da uživaju u sjajnim pozorišnim predstavama, u kojima glavne uloge igraju poznata lica srpskog glumišta: Milenko Pavlov, Katarina Žutić, Suzana Petričević, Jelica Sretenović i dr.
Samo da znaš koliko te volim, Poslednja šansa i Svlačenje, koje će se naći na programu ovog vikenda, upravo su neke od predstava koje su obeležile prethodnu pozorišnu sezonu, kako svojim kvalitetom tako i velikim brojem posetilaca.
PROGRAM “VIKENDA ODLIČNIH KOMEDIJA”:
Petak 24.10. 20h – SAMO DA ZNAŠ KOLIKO TE VOLIM
Subota 25.10. 20h -POSLEDNJA ŠANSA
Nedelja 26.10. 20h – SVLAČENJE
SAMO DA ZNAŠ KOLIKO TE VOLIM – Dramatizacijom novela poznatog italijanskog pisca A. Amurija, “Kako ubiti suprugu i zašto” i “Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto”, nastala je duhovita scenska priča o svakodnevici i muško-ženskim odnosima u braku. Ova komedija u kojoj glavne uloge tumače Milenko Pavlov i Ljiljana Đurić, tokom protekle pozorišne sezone u Akademiji 28, proslavila je i značajan jubilej – svoje 100. igranje.
POSLEDNJA ŠANSA – drama sa pevanjem i plakanjem – HIT predstava Mirjane Bobić Mojsilović, priča je o glumici koja godinama čeka svoju šansu. Kada odluči da uđe u TV rijaliti “Tražim muža”, ona postaje frizerka Gocili, koja će zarad rejtinga i naklonosti publike biti spremna da uradi sve …ili možda i neće. Ova izvrsna monodrama u kojoj je Suzana Petričević briljantno odigrala svoju rolu, osvojila je mnogobrojne nagrade na svetskim i domaćim festivalima, kao i srca publike koja do poslednjeg mesta puni svaku dvoranu u kojoj se predstava igra.
SVLAČENJE – nova predstava M.B. Mojsilović, savremena je komedija o ljudskim naravima, u kojoj se podsmehu izlažu mnogi koncepti današnjice. “Ovde se radi o oblačenju, presvlačenju i svlačenju, u bukvalnom ali i u prenosnom smislu. Ko će biti obučen, ko svučen, a ko presvučen, ostaje publici da odluči”, reči su autorke, koja sem teksta, potpisuje i režiju predstave. Glavne uloge igraju: Jelica Sretenović i Katarina Žutić.
Ulaznice za predstave “Vikenda odličnih komedija” mogu se kupiti na blagajni AKADEMIJE 28, u Nemanjinoj 28, po ceni od 600 din. svakog radnog dana 11h-20h i vikendom 18h-20h.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.