Sreća, samopouzdanje, smirenost, dobar san - kako ih steći?

Izvor: Prva.rs, 27.Nov.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća, samopouzdanje, smirenost, dobar san - kako ih steći?

Naslovi ovog serijala su: „Smirenost“, „Dobar san“, „Samopouzdanje“ i „Sreća“. Saveti iz ovih sažetih i prijateljskih knjiga povešće vas u jedan srećniji, ispunjeniji i radosniji život.
Knjiga „Smirenost“ vas uči da se suprotstavite stresu, da se uhvatite ukoštac sa anksioznošću i podignete sebi energiju kako biste osetili mir, vlast nad sobom i ispunjenost.
Knjiga „Dobar san“ će vam pomoći da naučite da raskrstite s negativnim obrascima sna, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se propisno odmorite i poboljšate sebi sveukupno zdravlje.
Uz knjigu „Sapomouzdanje“ naučićete da se izborite sa sumnjom u sebe i postanete samouvereniji kako biste imali uspeha u svemu čemu se posvetite. 
Uz knjigu „Sreća“ naučićete da preoblikujete negativne misli i osećanja – i postanite srećniji, zdraviji i samopouzdaniji.
Primenjujući najnovije klinički potvrđene tehnike, uz korisne savete i vežbe, dr Džesami Hiberd i Džo Asmar obezbeđuju vam trajna sredstva kojima ćete razbiti nepoželjne obrasce i postati srećniji, zdraviji i ispunjeniji.
Ovi sažeti praktični vodiči pokazaće vam kako da usredsredite misli, razvijete strategije za savlađivanje poteškoća i naučite primenljive tehnike koje će vam pomoći da se pozitivnije i uspešnije suočite sa svime odreda.
Pročitajte još i: 
Želite li da budete zdraviji? Prvo postanite srećni!  
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.