Promocija prvog albuma bluz trija COTTON PICKERS u AKADEMIJI 28!

Izvor: Plakatt.com, 13.Dec.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija prvog albuma bluz trija COTTON PICKERS u AKADEMIJI 28!

Klub Akademija 28, Beograd
Thursday 13 Dec 20:30

Koncertna promocija albuma “SlaughterHouse Blues”
benda „COTTON PICKERS“
četvrtak 13. decembar
20.30h
Klub „AKADEMIJA 28“
ulaz besplatan
Posle četiri godine napornog rada, velikog broja nastupa i vrednih nagrada,
izašao je prvi album – „Slaughterhouse Blues“,
fenomenalnog mladenovačkog bluz trija „COTTON PICKERS“!
Kontinuirano zalaganje i kvalitet ovog sastava, čija specifičnost nije samo u muzici kojom se bave, već i u tome što unose ogromnu količinu nesputane energije u svoje viđenje iste, rezultiralo je odličnim albumom, koji će, po prvi put biti predstavljen publici u AKADEMIJI 28, u četvrtak, 15. novembra, u 21.00h.
Album „Slaughterhouse Blues“ sa svojih 10 pesama, predstavlja kvalitetan spoj roka i bluza, a izdat je pod etiketom „Long Play Records”.
-——————————————————————————
- COTTON PICKERS su bend koji svoju muziku žanrovski zasniva na bluzu i rokenrolu. Bend je formiran 2004. godine u Mladenovcu a prvobitni naziv je bio “Unregistered feedback”. Pripadaju grupi koncertno veoma aktivnih sastava.
Osvajali su: 2010. godine – treće mesto na takmičenju “Demo masters 7” (pesma “Waiting For A Bus” se našla na istoimenoj kompilaciji); prvo mesto na 31. Majskoj Gitarijadi u Požarevcu, drugo mesto na festivalu “Uhvati ritam“ u Svilajncu, 2011.- prvo mesto na 45. ZAJEČARSKOJ GITARIJADI.
Aktivnim sviranjem i radom na autorskom materijalu sazrevao je i muzički izraz ovog trija koji od samog nastanka čine: Jovan Stepić-gitara/vokal, Ivan Stepić-bas gitara i Uroš Ugrinović-bubnjevi.
http://www.youtube.com/watch?v=xABcLwdLbgs
Rezervacije: 011 36 19 342
Dobrodošli!

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

DOČEK NOVE 2013. GODINE U AKADEMIJI 28!

Izvor: Plakatt.com, 13.Dec.2012

Klub Akademija 28, Beograd . Monday 31 Dec 21:00 - 1 Jan 04:00 . . DOČEKAJTE NOVU 2013. GODINU U AKADEMIJI 28!. OČEKUJE VAS: BOGAT ŠVEDSKI STO & DOMAĆA PIĆA U NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA!. BEND HONEY STRINGS – UZ NAJVEĆE HITOVE DOMAĆE I STRANE MUZIKE & TRUBAČE U PONOĆ –...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.