Pitchwise Final 2014. EDM Party - Pelican - Novi Sad - 29.12.2014.

Izvor: Plakatt.com, 23.Dec.2014, 04:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitchwise Final 2014. EDM Party - Pelican - Novi Sad - 29.12.2014.

Novi Sad, Novi Sad
Friday 26 Dec 22:00

PitchWise vas poziva na finalnu Pičvajz žurku u 2014. godini!
Deseta, jubilarna i najveća do sada PitchWise žurka će se odviti 29.12.2014. u Novom Sadu, gradu odakle je sve i počelo! Poslednji ponedeljak u ovoj 2014. godini rezervisan je za veliku EDM žurku u klubu Pelican International Social Exchange! Ukoliko ste željni žurke koja je preplavljena jakom energijom, brzim ritmom, snažnom atmosferom i bassom onda je PitchWise žurka pravo mesto za vas!
LINE UP:
Wux
Iz Vrbasa po 2. put na PitchWise žurku stiže nam DJ i producent u usponu Wux. Kroz njegov set prolazi mnogo EDM žanrova, a za ovu priliku sprema deep/tech/progressive set koji će vas dobro zagrejati i razmrdati. Njegove mashupove/edite su podržali: Simon De Jano,Tom Tryger, Daniel Thomasso ,Albert Kick, Igor Garnier, Vanjanja, Spear..
Miloš Stankić
Specijalan gost večeri, po prvi put na PitchWise žurci nastupa Miloš Stankić! Rođen u Brčkom (BiH) 1992. godine, prvi put je za pult stao 2008. godine i od tog trenutka čitav njegov život se kanalisao u smeru elektronske muzike. Nastupao je u mnogim klubovima širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije kao i na raznim Open air žurkama i festivalima!
Nastupao je rame uz rame sa imenima poput: JoeySuki, Arsien Flame, Robert Babicz, The Beatshakers, SevdahBaby, Marko Nastic, Dejan Milicevic…
Njegov set se sastoji sa dosta žanrova elektronske muzike a najčešći su progressive house, electro house i big room house.
Pobednik je DJ takmičenja, Ballantine’s DJ Battle of the Clubs 2012/2013, i nosi titulu najboljeg DJ-a BiH za 2013. godinu.
2011. godine je bio 2. od 73 DJ-a na takmičenju za dva DJ heroja, Sensation Belgrade.
Darcela & Packela
Osnivači i rezidenti PitchWise-a su Darćela i Packela, novosadski dj i producentski dvojac koji imaju cilj da popularizuju EDM muziku u Novom Sadu. Podržani su od strane producenata i dj-eva : Maor Levi, Gregor Salto, Antillas, Kryder, Helena, Plastik Funk, Maison & Dragen, Mattise & Sadko, Quentin Mosimann, Simon De Jano, Dim Chris, Skitzofrenix, Beltek, Disfunktion, The Chainsmokers, Djs From Mars i mnogi drugi..
Njihov Edit “The Tribe Jesus (Darcela & Packela Edit)” je puštan po velikim svetskim klubovima i festivalima i radio emisijama!
Oni će vam potrošiti poslednje atome snage uz progressive house, electro house i drum’n’bass zvukove! Očekujte pravi pičvajz!
EDM (electronic dance music) obuhvata mnogobrojne žanrove elektronske muzike a najčešće je sinonim za house, progressive house, electro, dubstep i drum’n’bass zvukove!
Početak: 22:00
Upad: 150 RSD – 00:00 – 250 RSD

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.