Otvaranje nove pozorišne sezone Teatra 78

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje nove pozorišne sezone Teatra 78

Nakon zimske pauze, pozorište za decu "Teatar 78" ponovo otvara svoja vrata za mališane i njihove roditelje, premijerom pozorišne predstave „Hogarova misija “, 31. januara u 17 časova.

Ovu toplu porodičnu priču režirao je Lazar Dubovac а glumački ansambl čine: Marija Puškarov Popović, Saša Đurašević, Lazar Dubovac i Vladimir Popović.

Hogarov sin Hamlet je primljen na Varvarsku književnu akademiju.

Hogar je razočaran zbog toga jer je planirao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da ga sin nasledi u njegovoj firmi za pljačku i otimanje i nikako se ne slaže sa idejom da mu sin bude obrazovan, čak se stidi zbog toga.

Ova predstava je urnebesno zabavna i poučna.

Tekst: Marija Puškarov Popović

Kostimograf: Tatjana Cvjetković

Scenograf: Tatjana Žiropađa

Koreograf: Ivana Dubovac

Majstor tona/svetla: Milenko Isailović

U nedelju 01.februara, od 12 časova, na redovnom repertoaru je predstava „Mala ljubavna bajka“.

Karte za predstave se mogu kupiti svakog radnog dana od 10 do 16 časova u kancelariji broj 1 Teatra 78, Resavska 78, i pola sata pre predstave na blagajni Teatra 78.

DOBRODOŠLI U TEATAR 78!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.