Nova knjiga Zorane Šulc - Žongler

Izvor: Prva.rs, 04.Maj.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova knjiga Zorane Šulc - "Žongler"

Zorana Šulc ne prestaje da iznenađuje čitalačku publiku. Nakon što smo je posle prva dva romana, Ukus greha i Stani, srce, svrstali u domen erotske literature, ona se ovom knjigom popela stepenicu više.
Zorana je duboko porinula u psihologiju, koju je i studirala. Ali eros i dalje vlada njenim svetom, iako to više nije zadovoljstvo već dokazivanje moći, čista dominacija kruga muškaraca koji se naglo obogatio i kojem nikada nije dosta. Nezasiti su u sticanju novca, političke moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i horde žena koje ne mogu da ih zadovolje.
U tom svetu vukova koji jedu jedni druge bez milosti žonglira jedno nevoljeno biće. Praznog srca a punih džepova, on gazi sve pred sobom, lišen emocija i kada ubija i puca, i… Sudbina ipak zaustavlja ovog veštog žonglera i on pravi grešku, biva poražen tihim protivnikom, ženom iz senke.

Na pitanje da li je na nekog političara posebno mislila kada je stvarala lik "žonglera" koji je iz samog političkog vrha, okružen najboljim ženama, drogom, novcem. Zorana sa sajt Prve kaže:
Ni na koga nisam posebno aludirala. U celom svetu su muskarci isti, pogotovo kada imaju vlast, političku ili bilo koju drugu. Oduvek su smatrali da je moć afrodizijak, što je donekle i tačno. Uživaju u svojoj nedokučivosti, poigravanju ženama, životima, sudbinama drugih!
Ko gazi po drugima biće i sam zgažen. Kako delamo i mislimo, tako nam i jeste u životu. Novcem i skupim predmetima pokušavamo da imponujemo drugima, da ih na taj način kupimo. Kao da je sramota pokazati osećanja. A život je kao cirkus i svi smo mi žongleri u onome što radimo i čime se bavimo. Najbolji je onaj koji nikad ne ispusti lopticu. Ali i najveštiji napravi grešku kad-tad i preostaje mu jedino da gleda u ono što se otkotrljalo, kaže Zorana.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

"ŽONGLER": Novi roman Zorane Schultz koji nećete moći da ispustite iz ruku

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2015

Zorana Schultz ne prestaje da iznenađuje čitalačku publiku. Nakon što smo je posle prva dva romana, Ukus greha i Stani, srce, svrstali u domen erotske literature, ona se ovom knjigom popela stepenicu više.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.