„Hot Club Of Belgrade“ na sceni „Das Boot“ Ustanove kulture Parobrod

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2014, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Hot Club Of Belgrade“ na sceni „Das Boot“ Ustanove kulture Parobrod

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo u četvrtak, 23. oktobra od 21.30h na nastup sastava „Hot Club Of Belgrade“.

“Hot Club of Belgrade” gaji manoushe jazz, stil koji je u Francuskoj nastao na fuziji muzike roma zapadne evrope i američkog džeza sa početka prošlog veka, a čiji su rodonačelnici gitarista Đango Rajnhart i violinista Stefan Grapeli. Kao jedan od najvažnijih predstavnika ovog muzičkog pravca u regionu, bend bazira svoj repertoar kako na standardima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << džez, sving i džipsi muzike, tako i na autorskim kompozicijama.

“Hot Club of Belgrade” je u poslednjih nekoliko godina veoma aktivan na našoj koncertnoj i klupskoj sceni, a pre par godina je na “Jazzy Colors” festivalu u Parizu doživeo ovacije publike.

Branko Maćić - solo gitara

Filip Krumes - violina

Momir Stanišić - ritam gitara

Vladimir Nikić - kontrabas

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.