Figurice iz vašeg omiljenog filma Štrumpfovi: Skriveno selo uskoro u Mek Donaldsu

Izvor: Prva.rs, 23.Mar.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Figurice iz vašeg omiljenog filma "Štrumpfovi: Skriveno selo" uskoro u Mek Donaldsu

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << istoriji. 
Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi predstavljaju samo deo ekipe koja je sinhronizovala film, kojoj se pridružio i veliki broj ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović,Vladimira Jelića , Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića , Inspektora Blaže  i Milana Inića Yasserstaina. 


Veliku pažnju glumaca Bojana Perića i Tamare Aleksić  privukle su danas prikazane figurice plave družine, koje će se od 31.marta naći u svim McDonald’s restoranima u Srbiji u okviru Happy Meal ponude. Domaćini konferencije Marina Trnavčanin - marketing kordinator  restorana Mek Donalds i Dragana Tešić - izvršni direktor distributerske kuće Con film su svim prisutnima poželeli dobrodošlicu. Glumci koji su pozajmili glasove junacima: Bojan Perić - Kefalo, Tamara Aleksić - Štrumpfeta, Đorđe Stojković – Trapa, Dragan Vujić Vujke - reditelj sinhronizacije koji se našao i u ulozi Gargamela istakli su da je novi nastavak filma fantastičan i  da od njega očekuju mnogo. Posebno su naznačili oduševljenje 3D momentima u filmu.
Štrumpfastični likovi ponovo na filmskom platnu: Održana premijera "Štrumpfovi: Skriveno selo“ u bioskopu Cineplexx

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.