Di Luna Blues Band i Nataša Guberinić / 21. januar

Izvor: Plakatt.com, 16.Jan.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Luna Blues Band i Nataša Guberinić / 21. januar

BITEF teatar, Beograd
Saturday 21 Jan 22:00

Jedan od najboljih beogradskih klupskih vokala – Nataša Guberinić, nastupiće sa preiskusnim bluzerima iz “Di Lune” i opravdati reputaciju “Soul Society”-ja kao kluba gde se okuplja samo ekipa sa dušom.
“Di Luna Blues Band” osnovali su 1989. Sale Ranđelović – Ranđa i Dragan Marković – Mare, rodonačelnik bluza na ovim prostorima, koji je pokrenuo deset godina ranije “Bluz Kvintet” i nešto kasnije “Point Blank”.
“Di Luna Blues Band” je osnovan sa prevashodnim ciljem da kroz žive nastupe podeli radost muziciranja i ljubav prema bluzu. To veoma uspešno rade i danas, kada bend čine:
Blagoje “Pache” Nedeljković – bubnjevi
Marko Cvetković – bas
Nikola Marković – bas
Slobodan Negić – gitara
Aleksandar Vujičić “Don Giovanni” – gitara, vokal
Goran Stojković “Goxy” – gitara, vokal
Dragan Marković “Mare Di Luna” – gitara
Cena ulaznice: 200 dinara.
Soul Society – stari klub Bitef
Drinčićeva 1
Rezervacije: 063 377483

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.