Akcija Budi kulturan

Izvor: NaDlanu.com, 17.Maj.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Budi kulturan"

Projekat pod nazivom "Budi kulturan" (Budi Coolturan) održaće se 23. i 24. maja u prostorijama Biblioteke grada Beograda.

Evropska studentska organizacija ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat pod nazivom "Budi kulturan" (Budi Coolturan).Organizacioni tim projekta, grupa mladih i vrednih entuzijasta, pred sobom je postavio cilj - dvodnevni projekat čija je tema "Kako se uspešno baviti menadžmentom u oblasti kulture”. Studentima Univerziteta u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Beogradu pruža se jedinstvena prilika da prisustvuju interesantnim predavanjima koje će održati vrsni stručnjaci iz organizacija “Noć muzeja”, muzičkog festivala "Egzit", kampanje Vlade Divca - “Stvarno važno”, Muzeja Nikole Tesle i drugih.Ovom prilikom se učesnicima omogućava da svoje teorijsko znanje potkrepe korisnim informacijama iz prakse.Studentima Fakulteta organizacionih nauka i umetničkih fakulteta se pored navedenih predavanja pruža i mogućnost da kroz rešavanje studije slučaja doprinesu radu Pozorišta na Terazijama, Međunarodnom filmskom festivalu (FEST) i muzičkom festivalu "Egzit", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Humanitarno takmičenje u šutiranju trojki

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Maj.2012, 14:20

Humanitarna organizacija 'Srbi za Srbe' u subotu, 19. maja od 12.00, organizuje takmičenje u šutiranju trojki pod nazivom 'Trojka iz bloka'. Nadmetanje će se održati na otvorenim terenima Osnovne škole 'Laza Kostić' u novobeogradskom Bloku 23. Na takmičenju će nastupiti i poznata hip-hop grupa...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.