Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Šarić i Lončar osuđeni na po pet i po godina zatvora

Viši sud u Bijelom Polju osudio je Pljevljake Duška Šarića i Jovicu Lončara na po pet i po godina zatvora, zbog pranja blizu 20 miliona eura.

U kaznu će biti uračunato vrijeme koje su Šarić i Lonačar proveli u pritvoru.

Duško Šarić je mlađi brat Darka Šarića kojem se u predmetu poznatom kao „balkanski ratnik“ sudi u Beogradu kao vođi narko kartela koji je godinama krijumčario kokain iz Južne Amerike u Evropu.

Na prvom suđenju Duško Šarić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je osuđen na osam, a Lončar na šest godina zatvora.

Na ponovljenom suđenju su dobili po pet i po godina i da solidarno državi nadoknade 20 miliona eura, ali je Apelacioni sud predmet vratio na ponovno suđenje.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušku Šariću pet godina zatvora

Izvor: RTS, 27.Feb.2015

Brat Darka Šarića, Duško Šarić osuđen je u Crnoj Gori na pet godina zatvora zbog pranja novca, stečenog prodajom droge. . Odlukom Višeg suda u Bijelom Polju, takođe, na pet godina zatvora osuđen je, za isto krivično...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.