Za rekonstrukciju sistema grijanja potrebno oko 90.000 KM

Izvor: Cafe.ba, 31.Okt.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za rekonstrukciju sistema grijanja potrebno oko 90.000 KM

Osnovnoj školi "Kozarac" Prijedor potrebno je oko 90.000 KM za rekonstrukciju sistema grijanja, s obzirom na to da se zbog dotrajalosti kotlovnice i toplovodne mreže temperatura u učionicama zimi spušta i do 12 stepeni Celzijusovih.

"Još u aprilu smo nabavili 150 metara kubnih ogrevnog drveta prve klase, ali zbog starosti toplovodne mreže dnevno gubimo i do 600 litara tople vode iz sistema i nismo u mogućnosti da postignemo propisanu temperaturu", rekao je direktor škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Mirzet Mujčić.

On je podsjetio da instalacije za grijanje datiraju još iz 1974. i da ne zna iz kojih razloga su izostavljene kada je prije 11 godina škola renovirana.

"Temperatura u školi zavisi od vanjske temperature i u periodima niske temperature teško je ili gotovo nemoguće organizovati kvalitetno odvijanje nastavnog procesa i vannastavnih aktivnosti", dodao je Mujčić.

Osnovnu školu "Kozarac" u ovoj školskoj godini pohađa 350 učenika.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Za rekonstrukciju sistema grijanja potrebno oko 90.000 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014

PRIJEDOR - Osnovnoj školi "Kozarac" Prijedor potrebno je oko 90.000 KM za rekonstrukciju sistema grijanja, s obzirom na to da se zbog dotrajalosti kotlovnice i toplovodne mreže temperatura u učionicama zimi spušta i do 12 stepeni Celzijusovih..."Još u aprilu smo nabavili 150 metara kubnih ogrevnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.