U toku evakuacija teško bolesne starice

Izvor: Cafe.ba, 30.Jan.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku evakuacija teško bolesne starice

U toku je pokušaj evakuacije osamdesetogodišnje starice iz sela Čuhovići na Bjelašnici koja je doživjela moždani udar, te joj je hitno potrebna medicinska pomoć.

Evakuaciju vrše pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite, zajedno sa pripadnicima Federalne uprave policije, te članovima Gorske službe spašavanja.

U Federalnoj upravi Civilne zaštite Srni je rečeno da su ekipe na putu prema selu, koje pripada opštini Konjic. U Konjicu je i direktor uprave Fahrudin Solak.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

U toku evakuacija teško bolesne starice

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015

SARAJEVO - U toku je pokušaj evakuacije 80-ogodišnje starice iz sela Čuhovići na Bjelašnici koja je doživjela moždani udar, te joj je hitno potrebna medicinska pomoć...Evakuaciju vrše pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite, zajedno sa pripadnicima Federalne uprave policije, te članovima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.