Trostruko više napada na azilante

Izvor: Cafe.ba, 09.Okt.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruko više napada na azilante

NJemačka Vlada saopštila je danas da je od početka ove godine zabilježeno gotovo 500 napada na smještaje azilanata, što je trostruko više nego prošle godine.

NJemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer ocijenio je da je slično nasilje "sramno".

Prema njegovim riječima, dvije trećine napada izvršili su lokalni stanovnici koji prethodno nisu imali dosije u policiji.

NJemački ministar unutrašnjih poslova pozvao je na oštru akciju protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << napadača na azilante.

"Odgovorni za napade moraju da shvte da čine neprihvatljive prekršaje - napad, pokušaj ubistva, podmetanje požara", naglasio je Mezijer.

U NJemačkoj se do kraja godine očekuje dolazak najmanje 800.000 azilanata.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Nemačka: Trostruko više napada na azilante

Izvor: Blic, 10.Okt.2015, 01:01

Nemačka Vlada saopštila je da je od početka ove godine zabeleženo gotovo 500 napada na smeštaje azilanata, što je trostruko više nego prošle godine...Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer ocenio je da je slično nasilje "sramno"...Prema njegovim rečima, dve trećine napada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.