Izvor: Cafe.ba, 24.Okt.2014, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski pretresi na 14 lokacija

Na području Zvornika u toku je policijski pretres na 14 lokacija kod devet lica osumnjičenih za nekoliko krivičnih djela, rečeno je Srni u CJB Bijeljina.

Akciju od ranih ranih jutarnjih časova, po nardebi Kantonalnog suda Tuzla i pod koordinacijom Kantonalnog tužilaštva, provodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sa pripadnicima CJB Bijeljina, zvorničke policije, jedinica za podršku Bijeljina i Zvornik, krim-policije CJB Bijeljina, te pripadicima MUP-a Tuzlanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << kantona.

Riječ je o pretresu kod lica za koja se sumnja da su izvršila krivična djela teških krađa, neovlaštenog stavljanja u promet droga, kao i drugih krivičnih djela imovinskog karaktera.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA GOLF: Policija hapsi kradljivce automobila!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014

Pretresi se obavljaju na 35 lokacija na području Tuzlanskog i Zeničko-dobojskog kantona, kao i na području Zvornika i Visokog.Akcija se obavlja po naredbi kantonalnih sudova Tuzla i i Zenica..SARAJEVO  - U velikoj policijskoj akciji pod nazivom "Golf", koja je jutros počela u delu BiH, pretresa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.