Nema opasnosti od većeg rasta vodostaja Une

Izvor: Cafe.ba, 25.Maj.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema opasnosti od većeg rasta vodostaja Une

KOZARSKA DUBICA - Vodostaj Une u Kozarskoj Dubici iznosi 175 centimetara, i nema opasnosti od većeg rasta vodostaja te rijeke, potvrdio je danas šef opštinskog Štaba Civilne zaštite Đuro Trubarac.

"Bujičaste vode bilježe blagi porast, ali se ni na jednom mjestu nisu izlile iz korita, dok se voda zadržava na površini zbog obilnih padavina", rekao je Trubarac i dodao da su na terenu ekipe Civilne zaštite, koje prate vodostaje Une i pritoka.

Prema mjerenjima u Meteorološkoj stanici Banja Mlječanica, na području opštine Kozarska Dubica u protekla 24 časa palo je 11,5 litara kiše po metru kvadratnom.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.