Izvor: Cafe.ba, 06.Feb.2012, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jahorina: Preminuo mladić iz Slovenije

Dvadesetčetvorogodišnji mladić koji ima slovenačko državljanstvo nakon više pokušaja reanimacije preminuo je u Domu zdravlja na Palama, a pronašli su ga na Jahorini pripadnici Gorske službe spasavanja.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi Slovenac preminuo na Jahorini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2012

Dvadesetčetverogodišnji slovenski džavljanin preminuo je danas na Jahorini nakon pokušaja reanimacije u Domu zdravlja na Palama, izjavio je  za Agenciju ONASA rukovodilac Gorske službe spašavanja Jahorina Miro Kalem. Kazao je da su pripadnici Gorske službe odmah nakon dojave njegovih prijatelja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Jahorina: Mladić iz Slovenije pronađen mrtav

Izvor: S media, 06.Feb.2012

Pripadnici Gorske službe spasavanja na Jahorini danas su pored skijaške staze pronašli dvadesetčetvorogodišnjeg slovenačkog državljanina, koji je kasnije preminuo u Domu zdravlja na Palama...Ovaj Rus se ne plaši smrti (VIDEO)..Ruski državljanin pronađen mrtav u Perastu..Tadić ostao na Jahorini...

Nastavak na S media...

Na Jahorini preminuo mladić iz Slovenije

Izvor: medio.rs, 06.Feb.2012

Pripadnici Gorske službe spasavanja na Jahorini danas su pored skijaške staze pronašli dvadesetčetvorogodišnjeg slovenačkog državljanina, koji je kasnije preminuo u Domu zdravlja na Palama.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.