Grad opustošio imanja u Usori, vjetar čupao drveća

Izvor: Cafe.ba, 23.Avg.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad opustošio imanja u Usori, vjetar čupao drveća

Veliko olujno nevrijeme praćeno jakim vjetrom, grmljavinom, kišom i gradom na pojedinim dijelovima veličine jajeta nanijelo je danas iza 16 časova ogromnu štetu na području nekoliko naselja sjevernog dijela opštine Usora.

Grad je opustošio imanja, polupao crepove na kućama, obio fasade, uništio automobile, sijalice vanjske rasvjete, dok je vjetar čupao drveća, prenosi Oslobođenje.

Na Tešanjci vjetar je skinuo krovnu konstrukciju koja se sručila na parking. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << U tom trenutku na parkingu se nalazilo petnaestak vozila kupaca koja su jednostavno ostala zarobljena, dok su ljudi bili u panici. Sabahudin Hasanbašić koji radi privremeno u Njemačkoj sa suprugom Arnelom i dvoje djece, samo što je izašao iz svog vozila i prišao ulaznim vratima ovog centra, čuo je prasak.

Okrenuo se i vidio da je krovna konstrukcija poklopila sva vozila, među kojima je i njegovo. Nasreću, očevici kažu da nema povrijeđenih, mada u vrijeme slanja ovog izvještaja teren još nije bio raščišćen, jer pod  krovnom konstrukcijom je bilo još vozila.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.