Eksplozija potresla Zenicu

Izvor: RSplaneta.com, 29.Jun.2010, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija potresla Zenicu

U Goraždanskoj ulici u Zenici sinoć je odjeknula jaka eksplozija koja se  osjetila na području cijelog grada, a povrijeđenih lica nije bilo. Federalni mediji  prenijeli su da se eksplozija dogodila u 23.03 časa u blizini samostalne zanatske radnje - otpada, čiji je vlasnik lice sa inicijalima B.R. Portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić izjavila je da je uviđaj o ovom događaju u toku. (www.rsplaneta.com / Srna)

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zenica: Aktivirana eksplozivna naprava

Izvor: Cafe.ba, 29.Jun.2010

U Zenici je sinoć u 23.03 sati u blizini samostalne zanatske radnje - otpada, vlasništvo B.R. u ulici Goraždanska, došlo do eksplozije nepoznate naprave.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.