Danas sunčano, temperature do 13 stepeni

Izvor: Cafe.ba, 01.Nov.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, temperature do 13 stepeni

U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne danas bit će sunčano. U ostalim dijelovima zemlje više oblačnosti prijepodne, a po kotlinama se očekuje dugotrajna magla.

U drugoj polovini dana postepeno razvedravanje. Vjetar  bit će slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu Hercegovine od 16 do 20°C.

U Sarajevu više oblačnosti prijepodne. U drugom dijelu dana sunčanije. Najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << dnevna temperatura zraka oko 11°C.

Jutros je u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano, a u ostalim dijelovima zemlje je pretežno oblačno.

Temperature zraka izmjerene u 7 sati: Bjelašnica – 5, Kupres i Livno – 3; Ivan-sedlo 2, Bugojno 3, Banja Luka i Sanski Most 4,

Sarajevo, Tuzla i Čapljina 5, Bihać, Doboj, Goražde, Prijedor i Zenica 6, Bijeljina i Zvornik 7, Gradačac i Trebinje 8,

Mostar i Neum 10°C.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 952 hPa, za 8 hPa je viši od normalnog i raste, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.