Blog: Bašta Balkana, 25.Feb.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečena pastrmka sa krastavcem i mirođijom

Ako riba treba da bude bar dva puta nedeljno na trpezi, neka to bude kvalitetna pečena pastrmka punjena začinjenim krastavcem i mirođijom. Ovo kreativno jelo ne iziskuje puno vremena, a odličnog je ukusa.

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.