Blog: Biznis Blog, 12.Avg.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duplanje: manja ili veća [5]

Za poker kažu da je igra života. Preduzetništvo je onda poker aparat. Stvaranje nečega iz ničega je magija. Magija je obično povezana sa mitovima i legendama. Čarolije ne postoje, postoje samo čarobnjaci. U trenucima kad se čvrsto držimo za to da nemamo ništa, neko će nam reći: “i to je nešto”.
“I to je nešto” je vaš početni ulog. Muda i rječ čvrsta kao kamen temeljac su dobar početni kapital. To je ono “ništa” iz kojeg ćete stvoriti prvo konrektno “nešto”. Sve ostalo je proces duplanja kao na pokeru. Manja ili veća. Čim se okrenete i potrošite prvu paru, shvatite da nema tog novca koji se ne može potrošiti i da gomilanje love na kamari samo po sebi nije rješenje. Tada počinje igra čije svako sledeće dijeljenje zahtjeva da uložite kompletan dotadašnji imetak.

Nastavak na Biznis Blog...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Biznis Blog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Biznis Blog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.