Žitelji Koteža dobijaju sigurno snabdevanje vodom

Izvor: Studio B, 24.Mar.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žitelji Koteža dobijaju sigurno snabdevanje vodom

Oko 55 domaćinstava u Kotežu za dve do tri nedelje, dobiće vodu i imaće sigurno snabdevanje, izjavio je gradonačelnik Beogrda Siniša Mali.

Obilazeći radove u Ribarskoj ulici u Kotežu, koje izvode radnici BVK, Mali je rekao novinarima da su oni deo plana i strategije da u narednih 10 godina svaka kuća u Beogradu dobije priključak na vodu i kanalizaciju, kao i asfalt.

"To je jedini način da pokažemo da razmišljamo o svim delovima Beograda pođednako i da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je svaki građanin važan", istakao je Mali.

On je rekao da su radove inicirali građani Koteža, i zahvalio njima, i odborniku SNS u Skupštini grada Aleksandru Jovičiću na toj inicijativi.

"Čuli smo šta građanima treba i polako pravimo planove da jedan po jedan njihov problem, koji decenijama nisu rešavani, mi rešimo", rekao je Mali.

Gradonačelnik je najavio i da će naredne godine u tom delu početi izgradnja kanalizacione mreže, dodajući da je cilj nadležnih da svim građanima Beograda isti životni standard.

Jovičić, koji je sa Malim obišao radove, rekao je da su oni dokaz odgovornog rada Gradske uprave i gradonačelnika.

"Kotež je bio zaboravljen, 20 godina ništa nije urađeno i zahvalan sam na uvođenju vodovodne mreže", rekao je Jovičić i dodao da je vodovodna mreža u proteklih nekoliko meseci već uvedena u drugim delovima Koteža.

Nakon radova u Ribarskoj, dodao je, 250 kuća će imati legalan priključak na vodu.

"Naša obaveza je da u naredne četiri godine u Kozežu, Borči,Krnjači, Malom Zbegu... konačno rešimo infrastrukturu, kanalizaciju i vodovod, a nadam se da će gradonačelnik privući neku investiciju u industrijsku zonu u Krnjači da zaposlimo ljude", rekao je Jovičić.

Na to se nadovezao Mali rečima da je to obećao i da će to biti urađeno.

On je dodao da 20 godina niko nije dolazio u Kotež da obiđe građane, a da je aktuelnoj gradskoj vlasti važno da čuju mišljenje, sugestije i kritike građana.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Kotež: Stiže voda do 55 domaćinstava

Izvor: Blic, 24.Mar.2016

Izgradnja vodovodne mreže u naselju Kotež na Paliluli biće završena za nekoliko nedelja, nakon čega će 55 domaćinstava imati sigurnije snabdevanje vodom - izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali...Prilikom obilaska ovih radova sa Aleksandrom Jovičićem, odbornikom u Skupštini grada,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.