Zbog vrućina cisterne za vodu na prometnim lokacijama u gradu

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog vrućina cisterne za vodu na prometnim lokacijama u gradu

Zbog najavljenih tropskih vrućina, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" postaviće danas cisterne sa vodom za piće na nekoliko lokacija u gradu, saopšteno je iz "Beokom servisa".

U centru grada cisterne će biti postavljene 24 časa dnevno na Autobuskoj stanici, u Pionirskom parku, Ekonomskom parku, Finansijskom parku i parku na Autokomandi.

Od 10 do 18 sati cisterne će biti postavljene na Trgu republike, Trgu Slavija, Zelenom vencu, Sajmu i Železničkoj stanici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U toku dana u gradskim naseljima cisterne će biti postavljene u Ripnju, na Putu za Petrino brdo, u azilu "Kovilovo", Ritopeku, naselju Leštane (Petra Živkovića od broja 26 do 34, Smiljanska, Drnjska, Branka Ćopića, Save Kovačevića), naselju Leštane - centar (dva vrtića, dom zdravlja, Maršala Tita i Trifuna Pešića), naselju Vinča (Vinčanski vis, Dunavski do i Raška).

Tokom najtoplijeg dela dana, Beograđani bez preke potrebe ne bi trebalo da borave na otvorenom i izlažu se suncu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.