Zatvorena  polovina „Gazele

Izvor: S media, 05.Avg.2011, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorena polovina „Gazele"

Zbog radova na mostu „Gazela" do ponedeljka u 4 sata će biti izmenjen režim sobraćaja.

Jedna polovina mosta „Gazela", u smeru od Niša ka Šidu, zbog radova će biti zatvorena do ponedeljka u 4 sata, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj.

Gazela u punom kapacitetu od 15. novembra

Gužve na Ušću i Brankovom mostu

Saobraćaj će se odvijati na drugoj polovini mosta, tako što će dve trake biti namenjene >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za vozila koja se kreću od Šida ka Nišu , a jedna saobraćajna traka će biti namenjena vozilima koja se kreću od Niša ka Šidu - od starog dela grada ka Novom Beogradu.

(Blic)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmena režima saobraćaja zbog radova na mostu „Gazela” od večeras do 8. avgusta

Izvor: Moto.rs, 05.Avg.2011

Zbog radova na mostu „Gazela”, od večeras u 22 časa do ponedeljka u 4 časa doći će do izmene režima saobraćaja, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj. Zatvara se jedna polovina mosta „Gazela”, u smeru od Niša ka Šidu, to jest od starog dela grada ka Novom Beogradu. ...

Nastavak na Moto.rs...

Izmene na „Gazeli“ do ponedeljka

Izvor: Danas, 06.Avg.2011, 01:28

Saobraćaj na mostu „Gazela“ izmenjen je do 8. avgusta zbog radova na mostu. Zatvara se polovina „Gazele“ u smeru od Niša ka Šidu, odnosno od starog dela grada ka Novom Beogradu. Saobraćaj će se odvijati na drugoj polovini mosta, tako što će dve trake biti namenjene za vozila koja se kreću...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.