Zaplenjeni heroin, oružje i municija

Izvor: Studio B, 23.Apr.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeni heroin, oružje i municija

Inspektori beogradske kriminalističke policije uhapsili su dvojicu osumnjičenih za preprodaju narkotika. Kod njih je zaplenjen heroin, oružje i veća količina municije.

Rođenoj braci 26.godišnjem Marku i Nikoli P. lisice su stavljene zbog sumnje da su prodavali drogu.

Pretresom njihove kuće pronađeno je oko 550 grama heroina i paracetamola, vagica, novac i pištolj sa većom količinom municije.

Deo zaplenjenih narkotika bio je upakovan u paketiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << spremne za uličnu prodaju. Utvrđeno je da su uhapšeni drogu prodavali po celom gradu.

Osumnjičeni Marko P. u prošlosti je već hapšen zbog droge. Sa krivičnom prijavom biće privedeni u Više tužilaštvo na saslušanje.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.