Zamena polomljenih ploča

Izvor: Studio B, 03.Maj.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena polomljenih ploča

U narednih deset dana počeće zamena polomljenih ploča u Knez Mihailovoj ulici, što je, prema najavama iz gradske uprave, početak pretvaranja centra Beograda u pešačku zonu.

Plan nadležnih je da se u pešačkoj zoni za nekoliko meseci nađu ulice Vuka Karadžića kao i deo Zmaj Jovine prema Čika Ljubinoj, a u kasnijem periodu i druge centralne gradske ulice.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vesić:Centar Beograda biće pretvoren u pešačku zonu

Izvor: YU-Build.rs, 04.Maj.2015, 01:42

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da očekuje da će u narednih desetak dana početi zamena ploča u Knez Mihailovoj ulici, što je deo početka pretvaranja centra Beograda u pešačku zonu... ..Vesić: Narednih desetak dana počeće zamena ploča u Knez Mihailovoj ulici..Vesić je najavio...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.