Više stanova izgorelo u požaru u 62. bloku

Izvor: Politika, 25.Okt.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više stanova izgorelo u požaru u 62. bloku

BEOGRAD – Više stanova u soliteru u beogradskoj opštini Novi Beograd izgorelo je u požaru, a jedna osoba „nagutala se dima”, javila je Radiotelevizija Srbije (RTS).

U pozaru koji je izbio oko 12 sati na Novom Beogradu zapalio se stan na petom spratu solitera, a vatra se proširila i na stanove iznad i ispod, javio je RTS.

Jedna osoba prebačena je u Urgentni centar zbog udisanja dima.

Požar je izbio u Ulici Jurija Gagarina 90, u 62. bloku na Novom Beogradu.

Na lice mesta stiglo je više vatrogasnih ekipa i vozila Hitne pomoći.

Beta

objavljeno: 25.10.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgorjeli stanovi, ima povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2014

BEOGRAD - Više stanova na petom spratu solitera na Novom Beogradu izgorjelo u požaru, a ima i povrijeđenih, javio je RTS...U požaru koji je izbio oko podne na Novom Beogradu zapalio se stan na petom spratu solitera u Ulici Jurija Gagarina...Pojedini beogradski mediji su objavili da se zapalio stan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.