Uređena Ulica Ivana Štagljara u Obrenovcu

Izvor: Studio B, 31.Avg.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređena Ulica Ivana Štagljara u Obrenovcu

Gradski menadžer Goran Vesić i sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović obišli su danas završne radove na asfaltiranju Ulice Ivana Štagljara u Obrenovcu, koja se nalazi pored vrtića „Zeka".

Vesić je rekao ulica Ivana Štagljara nije rađena duže od 20 godina, kao i da je vrednost radova 1,750 miliona dinara.

- Tokom leta smo se trudili da uradimo što više prilaza školama i vrtićima i tako rešimo saobraćajne probleme u blizini tih ustanova. Jedan od takvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zahteva smo imali i za ovu ulicu u Obrenovcu. Drago mi je što je „Beograd-put" uspeo da završi posao kako je i obećano - istakao je Vesić i zahvalio opštini Obrenovac koja je inicirala uređenje ulice, kao i „Beograd-putu" i Sekretarijatu za saobraćaj koji su ovaj posao završili.

Prema rečima gradskog menadžera, više od tri miliona dinara je uloženo u radove u Ulici Nikolaja Velimirovića, koja se nalazi u blizini Ulice Ivana Štagljara.

Rafailović je naveo da je Ulica Ivana Štagljara duga oko 180 metara, te da će nakon što se afalt osuši, u toku noći, ekipe „Beograd-puta" obeležiti horizontalnu signalizaciju.

- Na zahtev opštine Obrenovac i Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovca Sekretarijatu je upućen dopis da se izvrši promena režima saobraćaja u ovoj opštini. Tako ćemo tranzitni saobraćaj iz Ulice kralja Petra preusmeriti na Ulicu kralja Aleksandra i time deo oko crkve rasteretiti od teretnog saobraćaja. Sav teretni saobraćaj će biti preusmeren na Ulicu kralja Aleksandra, čime će se podići nivo bezbednosti u saobraćaju - objasnio je Rafailović.

Direktor Predškolske ustanove „Perka Vićentijević" Miloš Desančić je naglasio da je ulica Ivana Štagljara bila u veoma lošem stanju, kao i da će nakon asfaltiranja bezbednost biti znatno povećana.

Ulica je uz sam vrtić, prati celu dužinu vrtića, rekao je Desančić i dodao da je veoma bitno to što će prostor na ulazu u tu ustanovu sada biti slobodan za prijem mališana i dostavu hrane.

Obilasku radova su prisustvovali i direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković, direktor RB „Kolubara" Milenko Grčić i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.