Umesto dogovora, licitacija za tezge u Depou

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto dogovora, licitacija za tezge u Depou

Zbog činjenice da zakupci nakadašnjeg Depoa, nisu mogli da se dogovore kome će pripasti koja tezga u novom objektu na “Đeram” pijaci, „Gradske pijace“ su odlučile da raspišu interni oglas za zakup prodajnih mesta, i tezge podele putem javnog nadmetanja.

Raspodela prodajnih mesta u novom objektu na pijaci „Smederevski đeram“ bila je planirana za početak septembra, ali kako zakupci nisu postigli dogovor o raspodeli i poziciji prodajnih mesta u novom objektu, Nadzorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbor "Gradskih pijaca" doneo je Odluku o raspisivanju internog oglasa za izdavanje pijačne opreme putem javnog nadmetanja – interne licitacije.

Početna cena zakupa (sa uračunatim PDV-om), utvrđena je prema važećem cenovniku pijačnih usluga i iznosi 22.281 dinara mesečno.

Pravo učešća na licitaciji imaju preduzetnici i fizička lica koji su: bili zakupci pijačne opreme-tezgi na pijaci TC „Depo“; oni koji su podneli prijavu do 24. septembra ove godine, koji i dalje imaju preduzetničku radnju u aktivnom statusu i koji su izmirili svoje obaveze po osnovu zakupa.

Učesnik licitacije može ostvariti pravo na zakup samo jednog prodajnog mesta, a može konkurisati na više.

Rok za podnošenje prijave za učešće na internoj licitaciji i preuzimanje licitacionog broja i plana rasporeda prodajnih mesta je osam dana od dana objavljivanja oglasa.

Interna licitacija obaviće se 9. oktobra u 12 časova u sali Gradske opštine Zemun.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Raspisan oglas za zakupce iz Depoa

Izvor: Studio B, 28.Sep.2015

Javno komunalno preduzeće "Gradske pijace" raspisalo je interni oglas za izdavanje u zakup prodajnih mesta zakupcima u objektu "Depo" na pijaci "Smederevski đeram" putem javnog nadmetanja, saopšteno je danas iz tog preduzeća...Kako se navodi, Nadzorni organ preduzeća "Gradske pijace" doneo je odluku...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.