Ugašen požar u rafineriji Pančevo

Izvor: Blic, 10.Jan.2017, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u rafineriji Pančevo

U Rafineriji Pančevo večeras oko 22 sata izbio je požar na proizvodnom pogonu serije 200, odnosno na postrojenju za preradu vakuum ostatka.

Požar je ugašen nakon jednog sata, a učestvovale su vatrogasne službe rafinerije, ali i gradski vatrogasci. Kako javljaju lokalni mediji požar je pod kontrolom i nema povređenih, a vatrogasne ekipe dežuraju preventivno. Prema izveštaju gradskog monitoringa nisu zabeležene povećane vrednosti štetnih materija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Požar u rafineriji u Pančevu, nema opasnosti po okolonu

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2017

U rafineriji Pančevo večeras je izbio požar na proizvodnom pogonu serije 200...Požar je ugašen, a niko nije povređen...Vatrogasci su brzo reagovali i ugasili požar oko 23 sata...Gradske vatrogasne službe su napustile fabriku a ostali su samo vatrogasci iz rafinerije koji će dežurati iz preventivnih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.